COMPARTIR ÉS CONSTRUÏR

17 de maig 2011

ANEM A SALAMANCA!

Novament el Ministerio de Educación, dins el programa ESCUELAS VIAJERAS, ha concedit a l'ESCOLA LLUÇANÈS una beca destinada a alumnes de cicle superior per a una estada en algun indret de la Península. Enguany ens ha tocat la Ruta de Salamanca, i compartirem aquests dies amb una escola de Melilla i una altra de Canàries. Dels cent projectes presentats a Catalunya en van escollir vint-i-cinc, entre ells el nostre, i per aquest motiu estem molt satisfets ja que fa dos anys també se’ns va concedir.
L’estada a Salamanca serà d'una setmana, del 16 al 22 de maig, amb les despeses pagades i amb l’allotjament en una Escola llar. Al llarg d’aquests dies es visitarà la zona amb rutes monumentals, parcs naturals o centres d’interpretació, entre altres, i tot això quedarà reflectit en un dossier de treball que es completarà diàriament després d’una posada en comú de tota la jornada. També nosaltres explicarem als companys dels altres centres com és el territori on vivim, les característiques principals, i els oferirem una mostra d’algun ball o dansa i cançons.
Entre els objectius d’aquestes estades hi ha el de fomentar la convivència respectant les diversitats lingüístiques i culturals, conèixer i valorar l’entorn, tant el propi com el que descobrirem, compartir hàbits de treball amb el grup i desenvolupar diferents capacitats afectives amb les persones amb qui convivim.
Aquesta estada suposarà doncs una oportunitat única per les condicions en què es realitza. A la tornada us farem una resum de la nostra experiència, que segurament serà ben interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada