COMPARTIR ÉS CONSTRUÏR

11 de des. 2009

ANGLÈS A BEIRE. Programa d'immersió lingüística

PROGRAMA D'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN LLENGUA ANGLESA


Un grup de vint-i-cinc alumnes de cicle superior participen en un programa d'immersió lingüística del Ministerio de Educación a Beire, Navarra. Quatre escoles de Catalunya han estat seleccionades per participar-hi, compartint l'estada amb una altra escola de l'estat. Nosaltres conviurem amb una escola pública de Valladolid.
Dins el projecte THE WORLD AROUND US SPEAKS ENGLISH, els alumnes de l'Escola Lluçanès han fet un treball sobre l'ecosistema de la Riera de Merlès, que han de presentar a Beire en anglès.

dimarts 1 de desembre


Fa un bon fred, però a l'alberg ens cuiden molt bé.Sortida al riu Zidacos. El tema d'avui és L'AIGUA. Hem fet una caminada per veure el riu de Beire, el Zidacos.


dimecres 2 de desembre


Avui hem anat caminant a Olite. Hem pogut visitar el castell i el museu del vi. La visita guiada al castell ha sigut molt interessant. També hem fet algunes compres. Tot i que fa fred, avui ha sortit el sol. Aquesta tarda estem preparant una manifestació contra la contaminaci. Són les 7 de la tarda i encara estem treballant a les aules. Ja veieu que aprofitem bé el temps!


Visita a OliteMestres i monitors
Representacions


Cada dia, de 7 a 8 del vespre, fem una representació del tema que hem treballat. . Ens ho passem molt bé preparant-les en grup i veient-les.

Estampació de samarretes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada